Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Мисија Косово – октобар 2016

Повратак на почетак

02.05.2016

У октобру ове године, европски волонтери су путовали као део нове хуманитарне мисије Европског Фронта Солидарности Косову (ЕФСК) на Косово и Метохију. Група из Немачке и Финске је подржана у овом раду од стране других волонтера из различитих европских земаља. Наш рад је такође потврда да многи људи из Западне Европе не подржавају НАТО агресију и њену директну и индиректну последицу.

„Наш рад и неуморни напори наших помагача стављају нас у последњих неколико година у позицију да помогнемо сиромашним породицама, школама и вртићима са потребним новчаним и материјалним донацијама.

Поред спонзорства и финансијске помоћи за уџбенике и материјал, неопходних реновирања, спортске опреме за школе и друге ствари, главни циљ наше мисије ове године је куповина преко-потребног аутомобила за директорку вртића у Ораховцу, која такође има истурено одељење у Великој Хочи.

Возило је потребно првенствено за организовање свакодневног рада у вртићу и треба да обезбеде неопходну флексибилност приликом транспорта између та два места.

Кроз наше блиске контакте са људима и институцијама у окружењу, у могућности смо да донирамо веома циљано. Наш рад је у потпуности јаван. Све мисије и операције су документовани на нашој веб страници. Наши путни трошкови су у потпуности финансирани приватно! Од донација локално становништво користи 100%! “

Помозите нам овогодишњи пројекат са донацијом:

https://www.betterplace.org/de/projects/42043-mission-kosovo-2016

Сигурно ми не можемо да спасемо цео свет, али можемо помоћи да постане бољи.

mission_kosovo_2016_poster_de

Повратак на почетак

Wir benutzen Cookies um die Nutzerfreundlichkeit der Webseite zu verbessen. Durch Deinen Besuch stimmst Du dem zu.